iKon = 아이콘

Standard

 

12556013_956276607800716_291683695_n

cr. mulpix.com

Ini ni Bias ak habis Bigbang sama Joong Ki. >.<

iKon (Hangul: 아이콘).  7 cowok kece ini anak didik nya si YG, so gak heran kalo mereka itu keren bingo. Gak cuma stylenya lagu ma orangnya juga endesss bangett.

  • B.I was born Kim Han-bin (Hangul: 김한빈) as leader, lead rapper, composer
  • Jinhwan was born Kim Jin-hwan (Hangul: 김진환) as lead vocalist
  • Yunhyeong was born Song Yun-hyeong (Hangul: 송윤형) as vocalist
  • Bobby was born Kim Ji-won (Hangul: 김지원) as main rapper
  • Donghyuk was born Kim Dong-hyuk (Hangul: 김동혁) as vocalist
  • Junhoe was born Koo Jun-hoe (Hangul: 구준회) as main vocalist
  • Chanwoo was born Jung Chan-woo (Hangul: 정찬우) as vocalist, maknae

 

tumblr_inline_ngw09ixjrU1r18yix

cr. google

pertama kali mereka muncul di TV itu di WIN: Who is Next as “Team B”, tapi pas itu baru ada 6 member except Chanwoo, competitor mereka  “Team A” adalah Winner.

nah terus ada lagi acara Mix & Match, ini acara buat nentuin member iKon yang jadinya kayak sekarang ini.

s-20160202_iKON_1

cr.jprime.jp

Bobby sama BI dulu pernah ikut Show Me The Money 3. BI tersisih ditahap awal. tapi Bobby bisa bertahan sampe akhir, andd theee winneerr is Bobbyyyy. ^^.

kita jadi fansnya mah bangga, rela, ikhlas, ridho kalo biasnya tu berkembang ke jalan yg bener, jalan yang bisa bikin fansnya bangga. >.<

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s